Jaarlijks verlof vanaf dinsdag 16/7 tem zaterdag 20/7. Terug open vanaf dinsdag 23/7.

Men salon

Ik groeide als het ware op tussen de knip- en scheerbeurten. Volgde een opleiding als kapper maar het generatie-oude beroep heb ik uiteindelijk geleerd van mijn vader Nuri. Het barbiersvak biedt mij de mogelijkheid om op een creatieve wijze mensen blij te maken. Gedreven en ambitieus streef ik er naar, mijn ervaring om te zetten in perfectie. Voor mezelf leg ik de lat altijd hoog, zodat iedereen telkens meer dan tevreden in de spiegel kijkt en met uiterste voldoening de stoel verlaat.

IMG_6985-2

Ik ben Özkan, Ozzy voor de vrienden. Sinds mijn kinderjaren word ik getriggerd door het vak vanwege mijn vader. Al snel wist ik dat ik zijn passie wou verderzetten. Op mijn 16e ben ik hem beginnen helpen in zijn zaak, waar ik de kneepjes van het vak leerde. Ondertussen, 16 jaar later, werk ik al 3 jaar samen met mijn broer Aykut en schoonzus Jouls en dit met veel plezier.

IMG_6986-2

Özkan

Ik ben de nieuwste barbier in deze shop en enorm blij om deel uit te maken van dit top team. Ook ik heb de passie voor het vak geërfd van mijn vader. Tijdens mijn opleiding kwam ik al snel tot de ontdekking dat mijn passie bij het herenvak lag. Getraind door Aykut zelf zal ik jullie dag zeker en vast goed maken met een strakke snit. De cultuur, sfeer en technieken die hier heersen vind ik heerlijk om in te werken. Ik heb bij Headz zeker mijn plekje gevonden.

IMG_6562 2

Onze little boss zal jullie verwelkomen bij het binnenkomen bij Headz & entertainen tijdens jullie kappersbeurt.

HM8A0863

Little Boss - Fritz