Jaarlijks verlof vanaf dinsdag 16/7 tem zaterdag 20/7. Terug open vanaf dinsdag 23/7.

Dames salon

Van jongs af aan wilde ik al kapster worden en iedereen voorzien van mooi haar. In 2015 heb ik samen met mijn man onze zaak “HEADZ” geopend, een droom die werkelijkheid werd. Aandacht voor de klanten, kwaliteit en passie voor het vak vind ik het allerbelangrijkste. Ik specialiseer me in hairextensions & balayages.

IMG_6550 2

Master stylist - Jouls

De passie om kapster te worden zit al van kinds af aan in mij. Ik hou ervan om de mensen mooi te maken. In 2016 ben ik bij HEADZ komen werken om mensen de perfecte look te geven en om geïnspireerd te worden door de creativiteit in het salon. Een kapsel is voor mij pas geslaagd als de klant met een vrolijke glimlach de deur uitgaat.

IMG_6568 2

Top stylist & salon manager - Jelle

Het meest ben ik gefascineerd door wat een vleugje kleur kan creëren. Dat is wat ik zo leuk vind aan kapster zijn. Je weet nooit wat de dag je zal brengen. Van balayages en kleuren bijwerken tot totale make-overs. Iedere opdracht vraagt om nieuwe creatieve ideeën. Dat maakt de job zo gevarieerd en maakt dat elke dag een uitdaging is.

IMG_6571 2

Top stylist - Lisa

Ik ben sinds december 2019 bij HEADZ komen werken. Ondanks dat ik de jongste ben van het team heb ik mijn kennis al flink kunnen verbreden door verschillende trainingen te volgen. Kleuringen interesseren mij het meest en dan vooral door de variaties die daarin toegepast kunnen worden. Hier krijg ik de kans om mij te ontwikkelen tot een topstyliste. Ik geniet er iedere dag van om elke klant een kapsel te geven dat bij hun past en aansluit bij de laatste trends!

IMG_6567

Top stylist - Indira

Waarom heb ik gekozen voor het kappersvak? Mijn mama was kapster en als 12 jarig meisje hielp ik haar met het wassen van haren en het onderhouden van het salon. 1 keer geproefd van het kappersleven en nooit meer iets anders willen proeven! Ik ben enorme fan van gezond en glanzend haar en wil er alles aan doen om iedereen met een mooi resultaat naar buiten te laten gaan

IMG_1257

Top stylist - Anissa

In 2022 deed ik stage bij Headz, meteen hierna heb ik gesolliciteerd om als vaste kapster te starten bij Team Headz. Door mijn passie voor balayages & kleuringen ben ik een cursus gaan volgen in Amerika om me hierin te verdiepen.

zoe-stylist

Top stylist - Zoë